GymManager

Software Society heeft een totaal pakket ontwikkeld voor de Fitness branche. Diverse modules geven u de mogelijkheid uw fitness school optimaal te leiden. Alle modules zijn volledige internet applicaties waardoor de software zeer eenvoudig in gebruik genomen kan worden op zelfs zeer oude Windows computers. Wanneer er Internet Explorer 6 of hoger op de computer staat kunt u met vrijwel alle modules aan de slag.

Gymmanager is een 100% webapplicatie. Dit heeft voor u het voordeel dat u geen omkijken meer hebt naar de backup. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle data op de afgesproken tijdstippen worden veilig gesteld. En nog nooit was het in orde maken van een nieuwe werkplek met uw administratiepakket zo simpel. U gaat gewoon naar een link op het internet!

Alle modules ondersteunen meerdere talen.

GymManager is ondermeer in gebruik bij Fitnes First, HealthCity, SportCity, Nuffield Health, The Real Gym, One Fitness, I-Fitness en Train More.

ClubAssistant

Dit totaalpakket geeft u alle tools om uw ledenadministratie eenvoudig en effectief bij te houden. Naast ledenadministratie bevat dit onderdeel ook een flexibele toegangscontrole en een uitgebreide kassa.

Wij ondersteunen op dit moment de automatische incasso systemen van Nederland, België, Duitsland, Polen, Gibraltar en de UK. Andere landen kunnen eenvoudig worden toegevoegd.

ClubAssistant is speciaal ontworpen voor ketens. Dit merkt u ondermeer doordat bedrijfsregels continue worden toegepast op datgene wat de gebruiker invoert. Als u dus bepaalt dat iemand alleen volle maanden mag bevriezen, zal GymManager deze regel handhaven.

Wanneer u gebruik maakt van Technogym worden de gegevens automatisch overgedragen. GymManager ClubAssistant heeft een volledige interface met zowel de lokale als cloud versie.

SalesAssistant

Dagelijks vullen uw verkoopmedewerkers hun verkoopcijfers in. Op basis van deze cijfers ontvangt u de volgende ochtend geheel automatisch uitgebreide overzichten in uw e-mail met de resultaten van de afgelopen dag. Maar uiteraard worden ook de totalen getoond en vergelijkingen ten opzichte van het budget. Nog nooit had u de verkoopcijfers zo duidelijk in beeld! Een noodzakelijk tool voor iedere manager van een fitness club.

Daily Action Sheet

Met de Daily Action Sheet (DAS) krijgt u de beschikking over een volwaardig, op de Fitness branche afgestemde, relatiebeheersysteem. Dagelijks leggen uw salesmedewerkers hun gedane werkzaamheden vast en plannen afspraken. Hierdoor hebt u in detail inzicht in de performance van uw medewerkers en krijgt u de tools in handen om uw sales te optimaliseren.

Als een prospect eenmaal klant is geworden, worden de gegevens overgedragen aan de ledenadministratie. Alle informatie die verzameld is tijdens het salesproces blijven behouden en kan worden geraadpleegd voor bijvoorbeeld retentiedoeleinden.

© 1987-2016 Software Society  |  Groenewoud 33, 5151 RM Drunen, The Netherlands  |  tel. +31(0) 416 560 870  |  info@softwaresociety.eu